четвъртък, 3 май 2012 г.

Картичка за сватба

Идва сезонът лятото - най-избираният сезон за сватби. Сватбите са придружени с много приготовления, организация, както за домакините така и за гостите. Несъмнено едно от немаловажните неща за всяка една сватба са сватбените картички, които гостите подаряват на младоженците, както и преди това пък поканите за самата сватба.
Картички и покани за вашата сватба или сватбата на която ще присъствате може да си изготвите и поръчате за печат и онлайн.
Това особено, ако искате да блеснете с по-уникален, креативен дизайн, който вие си измисляте и искате да е специално създаден за повода. Решението е print2day.bg - сайт в който може да създадете сами дизайн, да прикачите дизайн или да изберете едно от готовите ни предложения за картички и сватбени покани и да го персонализирате. Изборът е изцяло ваш. развихрете се и създайте своя дизайн, напълно безплатно. Ако харесате творението си пък може да го поръчате за печат. Качеството на печата в сайта е отлично. Има възможност за доставка с куриер, а цените са едни от най-добрите на пазара.

Започнете сега със своята сватбена картичка или покана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар