петък, 27 април 2012 г.

Поръчка на покани за сватба

Подготовоката за сватба включва организиране на много неща и най-вече уведомяване на всички поканени за мястото и датата на сватбената церемония. Безспорно едно от най-важните неща за всяка една сватба е изготвянето на идеалната сватбена покана, която всеки гост ще получи.
Покани за вашата сватба може да поръчате във вашата сватбена агенция, но пък и много хора предпочитат сами да изготвят повечето неща за своята сватба. Ако и вие предпочитате сами да направите своите сватбени покани, може да направите поканите изцяло онлайн и ако ви харесат да си ги поръчате за печат.
Сайт, който може да ви помогне в изготвяне на сватбени покани, както и избор на различни шаблони на такива покани и съответно възможност за поръчка за печат на сватбени покани е print2day.bg. В него само с няколко клика може да създадете уникален дизайн на вашата сватбена покана или просто да си изберете някой от готовите дизайни и да поръчате нужната бройка за печат. Начините за плащане за различни и може да изберете най-удобния за вас, а поръчката дори може да ви бъде доставена с куриер, ако нямате възможност да я вземете от офис на фирмата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар