петък, 27 април 2012 г.

Картички - печат на уникални картички

Картичките определено радват и придружават почти всеки празник. Картичките остават за спомен и от посещение на различни места. Картичка може да има и към определено събитие или форум.
Макар и вече повечето поводи да преминават с изпращане на безплатна или платена онлайн картичка, то много хора разчитат и на традиционното изпращане на отпечатани картички.

Картички се продават на много места като книжарници, бензиностанции. Ако искате обаче уникален собствен дизайн на персонализирана картичка, независимо дали става въпрос за рекламна картичка, картичка за някакъв повод като рожден или имен ден, сватбена картичка, картичка за коледа, нова година или великден или пък картичка на някаква туристическа дестинация, то вие ще трябва да си я създадете и поръчате за отпечатване някъде.
Създаване, поръчка и качествено отпечатване на вашите картички вече може да направите и онлайн. Сайтът който предлага подобни опции е Print2day.bg. В него безплатно ще може да създадете изцяло онлайн своя вариант на картичка. Там има и много шаблони, от които може да се вдъхновите и просто да персонализирате за себе си. След като създадете своята картичка напълно безплатно, има възможност да я поръчате за отпечатване и доставка до посочен от вас адрес.
Не губете време, а си направете регистрация и поръчайте своите картички и други рекламни материали в print2day.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар