петък, 27 април 2012 г.

Онлайн визитни картички

Визитната картичка е вашето лице пред контрагенти, партньори и клиенти. Именно затова е добре да подберете стилна и отгаваряща на стила на компанията ви визитна картичка, която точно пресъздава вашата идентичност и отговаря на бранда. Разбира се, добре е да е съобразена и с останалите рекламни материали на компанията. 


Вече и на българския пазар навлиза популярната на запад услуга за онлайн поръчка на печат на визитни картички. Един от сайтовете, които предлага печат на визитки и други печатни рекламни материали е print2day.bg. В него може да създадете свой дизайн, да прикачите файл с дизайн или да използвате някой от шаблоните в сайта на визитки, плакати, флаери, календари, картички и други.
хубавото на онлайн поръчката е, че без да губите време в обикаляне, от дома или офиса може да създадете на спокойствие своите визитки и да ги пуснете за печат. Готовата поръчка пък може да ви бъде доставена с куриер. Това ви позволява да поръчвате от градове в цялата страна и не ви ограничава с рекламните агенции във вашия град.

Няма коментари:

Публикуване на коментар